Zichovec/Fauve Celéste Nectar 15

NEW ENGLAND PILSNER

Zichovec/Fauve Celéste Nectar 15

NEW ENGLAND PILSNER

Alk.

6,4 % obj.

Velikost

440 ml

Spojili jsme se s pařížským pivovarem Fauve a uvařili skutečného hybrida v Paříži. Pivní styl jsme nazvali „New England Double Pilsner“ a jde o spodně kvašené pivo s plzeňským sladem a divokou kombinací českých a francouzských chmelů Strisselspalt, Elixir, Barbe RougeSaaz, Saturn, Ceres. 

124 

Skladem

Když jsme s kluky z Fauve usedli k plánování naší společné várky, cíl byl jasný: Musí to být něco, co by nevzniklo jen tak, kdybychom se nepotkali. Proto jsme dali hlavy dohromady a vytvořili velmi odvážný experimentální recept, který spojuje do jednoho vlastnosti klasického českého ležáku a New England IPA. Je to suché a pitelné pivo z plzeňského sladu, které jsme kvasili spodně za lehce zvýšených teplot.  
 
Do chmelové skladby jsme přesně půl na půl dali české a francouzské chmely. Na hořkost Saaz a Strisselspalt. No aroma pak Elixir, Barbe Rouge, Saturn a Ceres. To co ochutnáte je tak opravdu neotřelá chuť, která vám rozšíří obzory ohledně možností moderních evropských odrůd.   
Strisselspalt, Elixir, Barbe Rouge, Saaz, Saturn, Ceres
Voda, ječný slad, ovesné vločky, pšeničné vločky, chmelové produkty.
Podávejte a pijte vychlazené. Chraňte před mrazem a přímým slunečním světlem. Nejlépe pak uchovávejte na chladném místě do 8 °C.

Video degustace

Také by vám mohlo chutnat

Naplň krabici a my ji dopravíme zdarma

Tady ještě zbývá prázdné místo

0 / 12
Naplň krabici a my ji dopravíme zdarma
0 / 12
Tady ještě zbývá prázdné místo