Tekutý rohlík 11

CZECH PALE ALE

Tekutý rohlík 11

CZECH PALE ALE

Alk.

4,6 % obj.

Velikost

500 ml

Speciální pivo uvařené ve spolupráci s rohlik.cz, které v sobě spojuje unikátní chuť českých novošlechtěných chmelů Saturn, Juno a Ceres. Ty pivu předávají příjemnou chuť jahod a mandarinek. Zajímavostí je pak použití neprodaných rohlíků namísto části sladu.

78 

Skladem

Byli jsme moc rádi, když nám z Rohlíku napsali, že by měli zájem dělat s námi pivo. O to více, když se začali ptát na lokálnost a udržitelnost. Že teď máme pivo, do kterého můžeme házet neprodané pečivo z jejich obchodu a navíc v něm můžeme použít chmely z moderní šlechtitelské snahy našich sousedů z Žatce. Výzkumný chmelařský intitut v Žatci se totiž šlechtění nových chmelů věnuje opravdu intenzivně a to jak s ohledem na chuť, tak na odolnost proti mrazům, vedrům a podobným „kamarádům“ chmelu. Novinky z jejich šlechtitelského programu používáme velmi rádi a jsme nadšení že i zde jsme mohli sáhnout po trojici nových chmelů Saturn, Juno a Ceres, které velmi dobře ochutili tenhle „český ejl“.
Saturn, Juno a Ceres
Voda, ječné slady, pšeničné slady, rohlíky (mléko, vejce), chmelové produkty
Podávejte a pijte vychlazené. Chraňte před mrazem a přímým slunečním světlem. Nejlépe pak uchovávejte na chladném místě do 8 °C.

Video degustace

Také by vám mohlo chutnat

Naplň krabici a my ji dopravíme zdarma

Tady ještě zbývá prázdné místo

0 / 12
Naplň krabici a my ji dopravíme zdarma
0 / 12
Tady ještě zbývá prázdné místo