A Misspent Youth 12

WEST COAST PILSNER

A Misspent Youth 12

WEST COAST PILSNER

Alk.

5,1 % obj.

Velikost

500 ml

Dostali jsme příležitost uvařit narozeninové pivo pro legendární berlínský bar Muted Horn. Domluvili jsme se na lehkém pitelném ležáku chmeleném výrazně chmely vypěstovanými v Německu: německé Amarillo a Tango. Těšte se na kombinaci pitelnosti, hořkosti a ovocnosti moderních chmelů.

82 

Skladem

Bar Muted Horn je prostě legenda a my jsme více než šťastní, že můžeme vařit várku k příležitosti jejich osmých narozenin. Tenhle bar je pro skutečný beer geeky. Na 22 čepech teče to nejlepší, co vás může napadnout od belgických lambiků po americké stouty a české ležáky. A výběr lahví v lednicích? No na ten jen tak nezapomenete. Pro narozeninovou várku jsme se domluvili na Pilsneru chmeleném podle stylu západního pobřeží. Tedy s výraznou hořkostí, lehkým tělem a silným aroma novosvětských chmelů. Abychom vytvořili něco trošku nezvyklého, sáhli jsme po chmelu vypěstovaném v Německu. Americká odrůda Amarillo v Německu sice vyroste s nižší aromatikou, stále si ale zachová výrazný profil jehličnanů a žlutého melounu. Německý novošlechtěnec Tango pak přispívá příjemnými tóny papáji a citrusů.
Magnum, Amarillo (Německo), Tango
Voda,  ječné slady, ječné vločky, chmelové produkty.
Podávejte a pijte vychlazené. Chraňte před mrazem a přímým slunečním světlem. Nejlépe pak uchovávejte na chladném místě do 8 °C.

Video degustace

Také by vám mohlo chutnat

Naplň krabici a my ji dopravíme zdarma

Tady ještě zbývá prázdné místo

0 / 12
Naplň krabici a my ji dopravíme zdarma
0 / 12
Tady ještě zbývá prázdné místo