
Pivní vady: Dimethylsulfid (DMS)
Jedna z nejběžnějších vad v pivovarnictví, která provázela chuť českých řemeslných piv hlavně v počátku místní řemeslné revoluce, je tzv. kukuřice -...
Jedna z nejběžnějších vad v pivovarnictví, která provázela chuť českých řemeslných piv hlavně v počátku místní řemeslné revoluce, je tzv. kukuřice -...
Jsou to dva dny, co se na sítích začala šířit tak trošku šokující zpráva - Cascade Brewing, oregonský pivovar, který odstartoval americký...
Britská pivní kultura si velmi dlouho žije svým vlastním životem a pro kontinentální evropany často nenabízí příliš snadné pochopení. Její styly a...
Dostáváme se k další "vadě", která tak úplně vadou nemusí být. Fenolická chuť má mnoho podob a v několika pivních stylech jí...
Asi netřeba nikomu vysvětlovat, že když pivo chutná po plísni, není to úplně dobrý znak. Do jisté míry je to ale požehnání....
V loni na podzim jsem psala tento článek do Magazínu, který v tu dobu ještě vycházel v papírové podobě a byl součástí...
Když vám řeknu, že je Italian Pilsner proslavený styl, mnozí z vás asi budou oponovat, že o něm nikdy neslyšeli. To ale...
…nebo vám to alespoň nepřizná. Pumpkin Ale je jeden ze symbolů postmoderního pivovarnictví a konzumnímu podléhání nadnárodním trendům, které jsou u nás...
To je otázka! Breberky (mikrobiologické vzorky) z prostředí můžeme odebírat několika způsoby, například stěry, spady, otisky, nebo přenést to co odebíráme, v našem...
Pivovar Zichovec
ul. 5. května 2789
44001 LOUNY
eshop@pivovarzichovec.cz
Stránky používají Cookies.
Užíváním stránek souhlasíte s užíváním cookies dle zásad uvedených v podmínkách užití stránek.
© 2022 I. Zichovecká s.r.o. | Design by MOO Design & Created by eSoul
Tady ještě zbývá prázdné místo