Pivní Vady: Kovová
Ucítit v hotovém pivu kovovou chuť je něco, co opravdu nechcete zažít. Nic už s ní totiž neuděláte. Na kov jsme všichni...
Zaregistrujte se již při první objednávce a čerpejte výhody, které z členství plynou.
Ucítit v hotovém pivu kovovou chuť je něco, co opravdu nechcete zažít. Nic už s ní totiž neuděláte. Na kov jsme všichni...
Pivní styly vznikají různými způsoby, pro které je společný nějaký konsensus pivařského publika o jejich unikátnosti. Historické styly si svůj status zasloužily...
Kyselost patří dnes mezi nejběžnější chutě v pivu přítomné a velmi často záměrně a přínosně. Přesto jde i o běžnou vadu, která...
Letos se můžete těšit na třetí sérii našich stoutů stařených v dřevěných sudech. Jde rozhodně o jedna z těch piv, na která...
V březnu vydáváme další historický styl piva - německý Lichtenhainer. Pojďte si ve stručnosti přečíst co o tomto stylu víme.
S kooperačníma várkama mezi pivovarama je to podobný jako s featuringama v rapu. Některý jsou dělaný ze starejch dobrejch přátelství, některý pro...
V druhé půlce dubna jsme po dlouhé cestě a nejedné debatě poslali do světa náš první Pastry Sour. Zatímco v pivovaru teprve...
Kyselina máselná je vadou, která nám velmi rychle uvízne v paměti. Deskriptor "dětské zvratky" nám totiž může na první poslech připadat velmi...
Obilí a slad jsou nezbytné suroviny na výrobu piva a bez jejich chuti si ho nedokážeme představit. Přeměna zrn ve slad a...
Pivovar Zichovec
ul. 5. května 2789
44001 LOUNY
eshop@pivovarzichovec.cz
Stránky používají Cookies.
Užíváním stránek souhlasíte s užíváním cookies dle zásad uvedených v podmínkách užití stránek.
© 2022 I. Zichovecká s.r.o. | Design by MOO Design & Created by eSoul
Tady ještě zbývá prázdné místo