Pivní vady: Zatuchlina (Trichloranisol, TCA)
Asi netřeba nikomu vysvětlovat, že když pivo chutná po plísni, není to úplně dobrý znak. Do jisté míry je to ale požehnání....
Asi netřeba nikomu vysvětlovat, že když pivo chutná po plísni, není to úplně dobrý znak. Do jisté míry je to ale požehnání....
PRO STÁHNUTÍ A PŘEČTENÍ KLIKNI NA OBRÁZEK
Dostáváme se k další "vadě", která tak úplně vadou nemusí být. Fenolická chuť má mnoho podob a v několika pivních stylech jí...
Bratislavu byste asi nepovažovali za významné centrum řemeslného piva, a před pár lety by to asi i byla pravda. Ale když dnes...
PRO STÁHNUTÍ A PŘEČTENÍ KLIKNI NA OBRÁZEK
Oxidace je projev, který ochutná každý z nás, jde totiž o přirozenou budoucnost každého piva a je to tedy hlavní působitel faktu,...
V podvečer nový hollywoodský velkofilm, večer festivalový film z vlastní distribuce a v noci tradiční biják z osmdesátých let. I takhle může...
Acetaldehyd se vyskytuje přirozeně a jeho profil můžeme poznat ve zrajícím ovoci nebo třeba kávě. V pivu ale tuto chuť potkat nechcete,...
Britská pivní kultura si velmi dlouho žije svým vlastním životem a pro kontinentální evropany často nenabízí příliš snadné pochopení. Její styly a...
Pivovar Zichovec
ul. 5. května 2789
44001 LOUNY
eshop@pivovarzichovec.cz
Stránky používají Cookies.
Užíváním stránek souhlasíte s užíváním cookies dle zásad uvedených v podmínkách užití stránek.
© 2022 I. Zichovecká s.r.o. | Design by MOO Design & Created by eSoul
Tady ještě zbývá prázdné místo