
Pivní vady: Banánová (Izoamylacetát)
Vady, které není vždy nepříjemné v pivu naleznout, jsou docela vzácné. Izoamylacetát je jedním z nich. Tento výrazný ester je totiž látka,...
Vady, které není vždy nepříjemné v pivu naleznout, jsou docela vzácné. Izoamylacetát je jedním z nich. Tento výrazný ester je totiž látka,...
Obilí a slad jsou nezbytné suroviny na výrobu piva a bez jejich chuti si ho nedokážeme představit. Přeměna zrn ve slad a...
Řemeslné pivo už je tady s námi pěkně dlouho a s ním plejáda osobností na něj napojená. Teď jsem pro vás sepsal...
American Brown Ale není historickým stylem v pravém slova smyslu. Na svět totiž přišel teprve v 80. a 90. letech minulého století....
Kyselina máselná je vadou, která nám velmi rychle uvízne v paměti. Deskriptor "dětské zvratky" nám totiž může na první poslech připadat velmi...
Co je to vlastně Cascara? V překladu ze španělštiny to znamená jakákoliv ,,slupka”, což je ale docela široký pojem. Jedná se však...
Podle průzkumu Čechům třídění plechovek příliš nejde.
Kyselina kaprylová, je mastná kyselina, která typicky vzniká působením kvasinek a lipidů za neideálních podmínek. Projevuje se zápachem známým z kozích sýrů,...
Pivovar Zichovec
ul. 5. května 2789
44001 LOUNY
eshop@pivovarzichovec.cz
Stránky používají Cookies.
Užíváním stránek souhlasíte s užíváním cookies dle zásad uvedených v podmínkách užití stránek.
© 2022 I. Zichovecká s.r.o. | Design by MOO Design & Created by eSoul
Tady ještě zbývá prázdné místo